13 Şubat 2020 Perşembe

Hello (Merhaba) (9+)




Konu: Avinash, küçük bir çocukken Priya ile karşılaşır. Onun ruh eşi olduğuna inanmaktadır ve kızı her gün beklemeye başlar.


Yapım: 2017 / Hindistan
Tür: Aksiyon, Gerilim, Komedi, Romantik, Bollywood
Yönetmen: Vikram K. Kumar
Senarist: Usha Damerla, Vikram K. Kumar
Oyuncu: Akhil Akkineni, Kalyani Priyadarshan, Jagapathi Babu


Değerlendirme: Filmin ismi bazı yerlerde “Taqdeer” yani kader olarak da geçiyor. Zaten film de her insanın görünmez kader ipleriyle birbirine bağlı olduğunu anlatıyor. Film boyunca birçok olay ikiliyi yaklaştırıyor ve karşılaşabilmek için birçok badireden geçiyorlar.


Bir adam telefon çalıyor ve telefonun sahibi adamı kovalıyor. Hatta daha sonra birçok kovalamaca yaşanıyor. Gençler arasında kavgalar oluyor. Bir adama sopayla vuruyorlar. Bir kız birine tokat atıyor. Bir adamın kolu kırılıyor. Bir araba kaza yapıp yanıyor. Bir çete bir genci yakalamaya çalışıyor. Bir çocuk sokakta yaşıyor ve çocuğa araba çarpıyor. Polisler pişkince yolsuzluk yapıyor. Kadınların elbiselerinde göbekleri açık olduğu görülüyor. Bir karı koca ve iki genç sarılıyor.


Mutlu örnek ailelerin olduğu, kötü insanların aptal olduğu, müzikli danslı bir yapım. Kafasını boşaltmak, mutlu ama heyecanlı bir film izlemek isteyenler için iyi bir seçenek.



Filmin içerik dereceleri:
Müstehcenlik: 0/5
Şiddet: 2/5
Dil: 1/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder